De golfbaan voor iedereen         Slechts 20,00 p.p. inclusief clubs en ballen     Perfecte oefening kort spel   Zeer geschikt voor groepen  Gezellig clubhuis

Bekkenhaarsweg 28

7645 AJ Hoge Hexel

Tel.: (0546) 69 72 65

Stuur ons een email

Golfplezier Twente is ideaal om golf te leren of te verbeteren.

Enthousiaste PGA gecertificeerde Golfpro

Martijn van Baars (1990) is een ervaren golfpro die zowel het lessen-certificaat van de DGTF (Dutch Golf Federation) als ook van de wereldwijde PGA (Professional Golfers Association) in zijn bezit heeft. Regelmatig volgt hij bijscholingscursussen en probeert hij tijd te vinden om mee te spelen met professionele golftoernooien. Hij vindt het ontzettend leuk om met beginnende golfers aan de slag te gaan en die te begeleiden bij het halen van het GVB (Golfvaardigheidsbewijs). Daarnaast heeft hij een groeiende groep ervaren golfers die hun spelniveau en handicap willen verbeteren.


Golfvaardigheidsbewijs cursussen

Voor een all-in prijs van €200,00 (lessen, theorie en examen) zorgt Martijn ervoor dat je klaar bent om het GVB te halen. Deze cursus omvat 8 praktijklessen (zowel op de driving range als op de baan) en een aantal theorielessen afgesloten door het golfexamen.


Groepslessen

Voor een vast bedrag per maand bieden wij ook groepslessen aan. Je kan zoveel lessen nemen als je wil tegen een vast laag tarief. Elke les heeft zijn eigen thema zoals putten, bunkerslagen, chippen etc). De groepen bestaan maximaal uit 6 personen.


Individuele lessen

Deze lessen worden in overleg gepland en duren 25 of 50 minuten. De prijs is €30,00 per 25 minuten of €50,00 per 50 minuten.


Oefenfaciliteiten

Golfplezier Twente heeft een overdekte driving range met zeven afslag plekken. Deze range is bijzonder omdat je je ballen over het water slaat.

Daarnaast is er een uitgebreide oefengreen met pitch mogelijkheid en zijn er verschillende oefenbunkers. Omdat de gehele baan een PAR 3 baan is is deze uitermate geschikt om met name het korte spel te oefenen! De prijs voor het gebruiken van alleen de oefenfaciliteiten is €7,50.

Open Golfdagen

Laagdrempelig kennis maken met de golfsport? Bij Golfplezier Twente ben je van harte welkom. Onder begeleiding van onze PGA Golfprofessional Martijn ontdek je de verschillende golftechnieken en speel je een paar holes op onze golfbaan. Doe jij ook mee? Schrijf je dan op tijd in! Deelname is gratis!!


Inclusief:

* Golfballen tijdens de lessen

* Een golfleen set


Interesse? Neem contact op!

Aanmelden kan via email of bel ons. Vermeld bij aanmelding de gewenste datum, voor en achternaam van de deelnemers. 

Tip; Kom samen met een vriend of vriendin, met een collega of als gezin! Iedereen is welkom! 

Wat mag je niet vergeten? 

* Schoenen met een platte zool.